..... юридичні особи, які відповідно до Господарського кодексу України належать до суб’єктів мікропідприємництва, подають відповідним органам річну фінансову звітність, передбачену для суб'єктів малого підприємництва".
....Кабінету Міністрів України протягом шести місяців з дня набрання чинності цим Законом: привести свої нормативно-правові акти у відповідність із цим Законом; забезпечити перегляд і скасування міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актів, що суперечать цьому Закону; розробити і внести до Верховної Ради України проект закону щодо приведення у відповідність із цим Законом положень Господарського кодексу України в частині критеріїв віднесення суб’єктів господарювання до мікропідприємництва, малого, середнього або великого підприємництва.
p_o_d_a_t_k_u писал(а):Ребята, кто сталкивался. Допустим - я малое предприятие, могу ли я подавать отчетность как средние, т.е. не 1-м,2-м, а полный комплект.. . вроде обязанности нет. верно???
И, если я подавала промежуточную как среднее предприятие, то за год могу подавать как малое???
Вернуться в БУХГАЛТЕРСКИЙ УЧЕТ
Зарегистрированные пользователи: Ads, Blumental, Gb, Ya